To je štirifazni tok

… je nekaj, kar ne obstaja, pravi ata Serpentinšek. Kot že veste vsi, razen sirote Jerice, se z današnjim dnem nadaljuje podebiljevanje podebiljenih. Začel se je največja žalitev za zdravo pamet vseh časov, большой брат1. Še bolj povprečen, še bolj navaden in še bolj poneumljajoč kot kdaj koli prej. To nazorno pokaže že izbira kandidatov, da tistega predhodnega castinga sploh ne omenjam. Prisilil sem se, da sem danes ta presežek televizijske umetnosti gledal urico in pol, s tem da sem stalno padal v spanec in je bila moja možganska aktivnost manjša, kot če bi gledal pšenico. Za packa dneva razglašam Gačanoviča s spermo in neslanimi spolnimi šalami, za uspeh dneva pa vsekakor očitno vsem nevidne stopnice sredi studia, kjer se vsaka kandidatka konjsko spodtakne in si s tem uniči še zadnjo merico ugleda. No, seveda ne dvomim, da bo šov zopet podrl vse rekorde, vsekakor jih je že z obljubljeno nagrado. 1000 bruseljčanov na dan se za zmagovalca ne sliši slabo, medtem ko lahko vsi ostali samo pokadijo penis in si zaradi jeze/razočaranosti za vzgled vzamejo Britney Spears pri frizerju. Še vedno mi ne bo nikoli jasno, kako je nekdo lahko tako umsko izzvan, da se prostovoljno pusti za jebenih 92 dni zapreti v neko kao provizorično hišo, ki je itak le olepšana proizvodna hala. Pri tem pa trpi kršitve osnovnih (ustavnih) pravic, kot so gibanje, obveščenost, komuniciranje, spodobno življenje. Biti zaprt v zelo izvirno oblikovani škatli s tropom primitivcev, živeti ob mrzli vodi in instant paštah (ker ima itak vsak dve levi roki oziroma štiri desne noge), pri tem pa se izolirati od dnevnega dogajanja in zapovrh izpolnjevati horentno redundantne naloge samo zato, da ti potem kot kuri na farmi vržejo priboljšek v skledo, je seveda toliko zanimivo kot gledanje filmov danskih avantgardnih umetnikov, ki posnamejo enoten šesturen kader o zorenju malin. Nato lahko kot zmagovalec vzameš svojo kepico iztrebka ter jo sotekmovalcu vehementno razmažeš čez betico, pri tem pa se živalsko dereš: “Who’s the fool now, biotch?!”. Ja, vse za svojih pet minut slave. In kot ugotavlja neka prijavljena, bo to odlična odskočna deska za medijsko prepoznavnost. Seveda, če je tvoj cilj postati poulična cipa. Sploh sem pa vesel za tistega poklicnega gasilca, ki bo slavo izkoristil zato, da bo doma štartal kmečki turizem. Evo Vam idejo za Kmetijo 2. Upam le, da mu bo na koncu ostalo še za kakšen silikonski parček! Ane, Osenarca (ki je sicer pregrešna misel vsakega moškega, a le dokler ima zaprta usta, zato predlagam, da ostane pri poziranju)? To ti je sodobna družba, kot v filmu spodaj ugotavlja starosta Ivan Serpentinšek. Oglejte si ga v celoti, nato pa sledijo nasveti za … šoping!

 1. Nalašč jim ne delam prometa, reklame in povezav. []
 • Šelc

  S tvojimi ugotovitvami se 101% strinjam, mogoče še premalo pikro za te kvaziintelektualce ki bojo zdej notr prodajal svoj ugled za tist keš. Kar se pa tiče tiste z medijsko prepoznavnostjo……sj jo ma Kamenik tud, pa še večji keš je meu u igri:)

 • A Kameniku en Donat nesemo, če bo zaprt? 😀

 • sicho

  Tut jest se strinjam!Modni kreator k sam na seks misle, Osenarca se je pa tko al tko že blamirala s takmu načinam vodenja šova že lansko leto, sam si še zmer nism mislu da premore še več gluposti. OČITNO LAHKO!!

 • Všeč mi je, ker svojo nesposobnost vodenja in nasploh javnega nastopanja prikriva z zelo artikuliranimi glasovi na prefinjen način (na koncu vsakega pol-stavka, ki ga izreče, se zadere, kot da je ravnokar izvedela, da so najnovejši Prada čevlji na razprodaji znižani za 20 odstotnih točk).

 • sicho

  Točno tako!!

 • Tamy

  Najbol debilen v vsem showu wannabe je bil Gacanovic, mislm a so mu nardil transplatacijo mozganov iz spodnje glave v zgornjo?? Lani so bli komentarji obupni, letos pa se ocitno res ne bo govoril o nicemer drugem kot o sexu…. kot bi rekla Osenarca: uuuuuuuuuuu ..:))

 • Točno to. Medtem ko je lani bil sicer neizmerni gluposti še vedno najboljši med tistimi tremi, je letos postal neverjeten preverzneš/pedofil in je nasploh neokusen. Modic je pa itak car 😀

 • sicho

  Sam kr me je pa presenetl je pa to, da se je povabilu za komentiranje odzval Brane Kastelic, ki je po mojem mnenju edini ki ve kakšne besede in obnašanje je primerno za na televizijo. Plus tega je pa še CAR!!:D:D

 • Lani je nadomeščal letošnjega Maxa Modica 😀

 • Šelc

  Tole frazo sm že enkrat uporabu, pa jo morm še enkrat, ker očitno se folk skos bl ravna po temu načelu……Bole ispasti glup nego sa aviona! Js mislm da si pop tv s telimi vse bl pogostimi reality šovi serje v skledo, če bojo pa tkole naprej delal (kmetija, big brother…) bojo pa iz te sklede počas še žret začel, kar pa mislm da jim čez nekej let ne bo več tko pasal kokr jim zdej.

 • sicho

  Samo da neb mislu, folk gleda to k utrgan an, eni so čist navdušeni!!

 • Denar ne smrdi, beseda ni konj, podarjeni žirafi se ne gleda v ušesa.

 • Šelc

  Kar žanješ to prej seješ.

 • Pingback: WiiKey 1.9s - Visoška kronika()

 • Pingback: Medkulturni dialog - Visoška kronika()