Categories
Politika

Big Brother v živo! (zastonj)

Celoten prenos v živo je sedaj na voljo vsem ljudem, vsebina pa je še bednejša kot poprej. Hitro oddeskajte sem!

Malo heca, seveda. Gre za prenos ‘tajkunske’ seje, kjer se otroci igrajo v peskovniku, hkrati si kradejo kanglice in lopatke ter se obmetavajo z mačjimi iztrebki, ki jih je v mivki polno. Nasploh mi ni jasno, zakaj je potrebna taka medijska senzacija? Že na sobotnem Odboru je Branko Grims zahteval televizijski prenos v živo na tretjem RTV programu. Ter ga, seveda, dobil v neki obskurni kamrici, kjer je bilo prostora le za velike glavé, novinarji pa so posedali po tleh. Ne vem, zakaj se je tokrat vključil POP TV. Baje so poslanci pred štirimi leti imeli podobno pompozno sejo, vendar glede korupcije. S tem naj bi takratna opozicija vzbudila v ljudeh vtis, da ji je mar, in tako kasneje na volitvah z WD-40 prevzela vodenje države. So mi povedali strici.
Spremljam tole ubogo sejo in se prav zabavam, ko agronomi in lesarski mojstri opletajo z ZGDjem in filozofirajo o pravu konkurence. Vrh smetane je obnašanje nekaterih, ki mislijo, da so organi, pristojni za kazenski pregon, ter bi najraje nekatere tajkune privlekli v DZ in jih pred živim prenosom zasliševali z sofisticiranimi mučilnimi metodami. Ampak se mi dozdeva, da jim sile iz ozadja niso napisale na listek, iz katerega (prvič) berejo svoj vehementen govor, da tega pač ne morejo. Seveda gre pri vsem skupaj za sajenje rožic. Sadijo jih toliko, da jih še do volitev ne bomo vseh pobrali. Gre za navadno mešanje fecesa, vsake toliko pa kdo doda še kakšno začimbico, da naj bi po koncu vse lepo dišalo. Torej, od vsega skupaj ne pričakujem nič posebnega/konkretnega, kakšen bo pa vpliv na volitve, bomo lahko sodili šele jeseni.

Višek dogajanja v DZ bi zagotovo bil, če bi Sašo Peče zahrumel s predsedniškega stolčka: “Govori Big Brother. Poslanec [vstavi ime], ti … si nominiran! Imaš dve minuti, da zapustiš hišo!”

By AzzQim

Profesionalno preoblečeni golobradi sodoprsti mehkonog naokrog.