Categories
Wii

WiiKey 1.9s

Pred nami je zopet nov oblepek za WiiKey čip. Obliž popravi nekaj nevšečnosti z zvokom in omogoča igranje najnovejših iger, kot je Mario Kart Wii. Pridodan je tudi DVD, s katerim lahko vaš čipek nastavite. Nova različica omogoča zmanjšanje hitrosti DVD enote, da bo ta tišja; vklop update blockerja, da vam igre ne bodo samodejno posodabljale firmwarea ter regionfree, ki omogoča igranje iger, ki niso iz PAL področja (če ste pač v EU, kar predvidevam, da ste). Enkrat sem že pisal o obližih različice 1.9b ter 1.9g in tudi tokrat je postopek enak. Potrebujete:

Postopek je enak kot prej. Nastavitvenega DVDja v bistvu ne potrebujete, če vam vse dela v redu in če se pak nočete baviti z nastavitvami čipa. Zatorej opišem postopek za patch, za nastavitve je enako:

  1. Snemite dol popravek 1.9s in datoteko filechop
  2. Vse razširite nekam na priročno mesto
  3. Odpravite se v Start -> Run/Zaženi, kliknite Browse/Brskaj ter se odpravite v mapo, kjer imate skupaj ISO filetek in filechop.exe ter poklikajte filechop.exe
  4. Pojavi se pot do filechop.exe. Za narekovajem naredite presledek in dopišite wikey.1.9s.pal.iso 1459978240 ter stisnite OK.
  5. ISO datoteka se napihne na 1,35GB. Zapecite jo na prazen DVD.
  6. Prižgite Wii, vstavite vanj zapečen DVD in ga poženite kot GameCube igro. Navodila sledijo na zaslonu, približen izgled si oglejte na sličici spodaj

Tako. Po kratkem mletju bo vaš Wii osvežen in pripravljen za nove igre. Juhej naprej! Poleg tega pa se danes končuje jebeni Big Brother, zatorej še enkrat čestitke človeški omejenosti in perverznosti.

By AzzQim

Profesionalno preoblečeni golobradi sodoprsti mehkonog naokrog.