Categories
Neuvrščeni

Lep pozdrav, Ministrstvo za javno upravo! :)

Vedno rad pokukam v zakulisje procesov dejanskosti in tako sem včeraj med brskanjem po statistiki Google Analytics za Visoško kroniko odkril nekaj novih obiskovalcev. Resnično me je presenetila spodnja slika (klikni za večjo), ki pravi, da je bilo v zadnjem mesecu 27 obiskovalcev z Ministrstva za javno upravo. Gregor Virant, high five!

Površna analiza pokaže, da imajo na Ministrstvu vsekakor preveč prostega časa in zagotovo ne upravičijo novih plač oziroma vsaj tisti del, ki nagrajuje produktivnost. Največ se jih je ustavilo pri poročilu iz smučanja na Heiligenblutu – Großglocknerju, druga najpriljubljenejša stran je bila o postavitvi debilnega spomenika krompirju v Šenčurju, najbolj pa navdušuje, da so si z veseljem ogledovali tudi značko Branko Grims. Najdlje jih je na strani zadržala prav komedija o krompirju ter scenosledsko-insajderski vpogled v jedilnico Da Buda. Slednja je tudi kriva za prikazanih 8 strani na obiskovalca, saj se očitno niso mogli upreti prefinjenim fotografijam malo manj prefinjenih jedi.

Kakor koli, tisto o plačah je mišljeno bolj za hec kot ne. Seveda sem vesel vsakega (novega) obiska, zato Ministrstvu želim, da se še velikrat vrne na Kroniko potešit svoje bralske potrebe 😛

By AzzQim

Profesionalno preoblečeni golobradi sodoprsti mehkonog naokrog.