Samo za naju dva

jaz cvet besede, jaz upanje,

ti zame si metulj, ti upanje si spet

Tale skladbica Marjane Deržaj je kar primerna za naše naslednje fotkanje (mirno si lahko vrtite njen videospot v ozadju). Z Anjo smo se zopet odločili, da se poslikamo, a tokrat z drugačno tematiko. Prišli smo na idejo poročne oziroma zaročne fotografije. Anja in Matej se zaenkrat še ne bosta poročila, zato sta služila le kot luštna modela. Pa tudi svojih fotk ne moreš nikoli imeti preveč, kaj?

Želel sem posebno lepo lokacijo, da ne bi na koncu zopet pristali v kakšnem KUDu, heh. Najprej je bil v planu grad Strmol, a nam ga ni uspelo zagotoviti, zato smo se malo skeptični na dan snemanja zapeljali proti Brdu. Skozi zadnji vhod je dostopen 24/7, tja pa zahajajo predvsem golfisti ter športniki. Presenečen sem bil, da je Brdo prosto dostopno vsem, ampak navsezadnje je le logično, kajne? Matej je prejšnji dan pohodil čebelo, zato nismo preveč hodili. Kmalu po prihodu v gozd smo se ustavili na idilični točki z mostičkom, stopnicami, potočkom, drevoredom ter jezerom v ozadju. Res je, atrakcij je na eni točki veliko, a vse skupaj ne izpade kičasto, ampak zelo okusno. Prispeli smo malce pozno, ker sem mislil loviti zlatorumeno popoldansko sonce, a smo pristali pod gostimi krošnjami, zato nam je proti koncu sonca že malo primanjkovalo. Pa še svoj Lastolite Ezybox sem pozabil doma, na srečo je bila hiša blizu.

Fotkanje je potekalo super, sploh ker sta bila modela zelo aktivna ter zabavna. Jaz sem bil še bolj aktiven, ker sem moral vedno skakati do fleša ter popravljati softbox, da je bila svetloba prava. Če si kdo želi kariere asistenta fotografu, naj me čimprej kontaktira. Mesečna nagrada znaša pol kozarca kisle vode in suh kruh. Dodatno nas je zabavala še lokalna račka, ki smo jo zvabili na svojo stran z nekaj nadrobljenega peciva. Najprej je bila rahlo nezaupljiva, nato pa nam zvesto sledila in včasih photobombala tudi kakšen kader. Cel nabor fotk je izpadel super, poglejte si jih spodaj in spustite kakšen komentar!

 • Katarina

  Si mi rekel, da naj bolj pogosto na blog zahajam …
  Kako sta pa ta dva lustna!! Tista vmes, ko oba drzita njen trebuh je malo nosecniska pa sem mislila, da je se eno slikanje fetusov na poti, pa sem potem prebrala, da se niti porocila (se) ne bosta. Skoda!!

  Sploh mi je pa vsec majcka od modela. Moj moz je namrec tudi totalen Family Guy fan, potem pa jih pac povsod najprej opazim.

  Aja, cestitke za naslovnico One! Sem vsem pokazala in povedala, da je to od tega, ki me je debelo (noseco) slikal. Se dobro, da ne v bazenu 🙂

 • O, Katarina, ja ti kar pridno obiskuj 🙂 Kaj pa veš, verjetno bo tut nosečniška kmalu na vrsto pršla 😛 Oblek smo imel več na izbiro, pa sem navijal za tega Petra, ker je še najbolje pasala v kontekst. Vsi smo Family Guy feni! 🙂
  Sicer pa hvala za čestitke in promocijo 😛

 • Pingback: Visoška kronika » Karin()